Over mij

 

Tijdens mijn studie Cultuurwetenschappen vroeg ik me regelmatig af wat ik nou moest gaan doen als ik afgestudeerd was. Veel van mijn medestudenten hadden duidelijke doelen. Ik niet. Totdat mijn professor na het lezen van mijn werk suggereerde dat ik schrijver moest worden. “Ga niet op zoek naar een specifieke branche waarin je wilt werken,” zei hij, “maar maak van schrijven jouw ding.” Ik heb zijn advies opgevolgd.

Ik begon bij Columbus Travel op de redactie, waar ik over een van mijn favoriete bezigheden mocht schrijven: reizen. Vervolgens heb ik een jaar in Kroatië als freelance reisjournalist gewerkt. Na terugkomst in Nederland ben ik reisverhalen blijven schrijven. Tegelijkertijd heb ik mijn werkzaamheden uitgebreid naar andere bedrijfstakken. Hierdoor ben ik tegenwoordig dagelijks bezig met teksten schrijven, redigeren en corrigeren.

Misschien kan ik ook jou helpen bij het schrijven van een goede tekst. Vraag me alleen niet om iets positiefs over koriander of pizza Hawaï op papier te zetten. Sommige dingen zijn zelfs voor mij onmogelijk. Verder ben ik redelijk flexibel.